Spond

Støtt oss når du gjør dine vanlige innkjøp

Spond Cashback i butikk er en enkel måte du kanstøtte oss med ekstrainntekter. Hvis du eller andre handler fysisk hos Spond Cashback i butikk får  vi penger til klubbkassen. Alt du trenger å gjøre er å registrere ditt bankkontonummer og vår klubb Kodeklubben Ryfylke i Spond appen. Så registrerer Spond hver gang det blir fysisk handlet på en kortterminal i butikken.

Det er gratis å aktivere Spond Cashback og det koster ikke noe ekstra for deg handle i butikken

Vi er veldig takknemmelig for din støtte for at vi fortsatt skal være et gratistilbud til barn og unge som ønsker å lære seg å kode og andre digitale ferdigheter .

Ønsker du oversikt over Cashback partnere som gjør at du støtter kodeklubben?

Gå til Cashback fanen i Spond appen og bla nedover på siden så ser du alle retail partnere, abonnement og nettpartnere.

Viktig Info

Får at vi skal få Cashback på dine kjøp på internett må du gjøre følgende : Gå til Cashback > Cashback på nett og følge linken til nettbutikken du ønsker å handle fra. Nettbutikken vil da plukke opp at du er Spond bruker og registrere dette kjøpet. VIKTIG: Kjøpet blir ikke registrert dersom du ikke går gjennom linken i Spond. Dersom du er i appen, men ønsker å gjennomføre kjøpet på en datamaskin, kan du få tilsendt en lenken på e­post. Du finner dette valget ved å gå inn på en nettbutikk i appen og trykke på “Få cashback”.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com