Regler

Vi har noen enkle regler for at alle skal trives i kodeklubben og for at deltakerne skal få utbytte av å være med.

De som ikke følger reglene må ta med seg foreldre neste gang, ellers kan de ikke delta i kodeklubben.

  1. Vi er ikke en spilleklubb. Spill du selv har kodet kan du spille på, og hvis det blir belønningstid for alle på grunn av godt arbeid er det lov å spille dersom det blir gitt beskjed om det. Ellers skal mobiltelefoner, pc-spill og andre distraksjoner unngås. 

  2. Alle blir med på å finne frem utstyr når vi starter og rydde når kodeklubben er slutt. Ingen går før det er ryddig og rent i lokalet.
  3. Vi er ikke en spilleklubb. Spill du selv har kodet kan du spille på, og hvis det blir belønningstid for alle på grunn av godt arbeid er det lov å spille dersom det blir gitt beskjed om det. Ellers skal mobiltelefoner, pc-spill og andre distraksjoner unngås. 

  4. Når lederne snakker skal alle stoppe det jo holder på med, være rolige, snu hodet bort fra skjermen og se på den som snakker.
  5. Når vi koder i f.eks. Minecraft er det ikke lov til å gå inn i andres verden. Dette er bare lov når lederne har gitt tillatelse fordi det er en grunn til å gjøre det.
  6. Vi forventer at alle er stille og mottar instrukser, eller følger forklaringer når voksne snakker. Da skal fokus og alle øyne bort fra egen skjerm, og mot den som snakker. I tillegg må du kunne følge instruksjonene i oppgavene når det er oppgavetid. 

  7. Vi forventer også at de som har klart sine oppgaver, og som er litt bedre enn de andre kan bidra med å hjelpe sidemannen eller andre som står fast. På den måten blir det litt bedre for alle. 

  8.  

    Kodeklubben har mye dyrt utstyr og alt er gratis å bruke,  foresatte kan bli erstattningsansvarlige dersom utstyr blir ødelagt på grunn av uvettig bruk eller uvøren oppførsel

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com